O nás
proč Symposium?
Nadšení z kuchařiny, nadšení z možností které tento obor nabízí. Nadšení z lídí, kteří tomuto oboru zasvětili svůj život.
Prvotní impuls vznikl na základě setkání s těmi, kteří jsou považováni za nejlepší kuchaře světa. Sven Elverfeld, René Redzepi, Joan a Jordi Roca…a další
Stačí jim naslouchat, nechat se unést jejich vyprávěním, jejich názory a filozofií a začne se Váš vlastní směr kudy chcete nejen v kuchařském světě jít formovat.
A tak padlo rozhodnutí přiblížit vše co bylo okouzlující a motivující na cestách i Vám všem !
Na Symposiu jde především o otevření mysli, poznáte, že kreativita nezná mezí, že fantazie do kuchyně rozhodně patří a že část života kterou žijete mezi dlaždičkami může být okouzlující.
A také poznáte , že v tomto oboru můžete procestovat svět, stát se obdivovaným člověkem a hlavně, že můžete každý den dělat lidem radost.
OBVYKLÉ DOTAZY
- Neovládám cizí jazyk, budu rozumět tomu co se na podiu říká?
ano budeš rozumět , protože každý vystupující je přímo na podiu tlumočen do češtiny - můžu si vybrat sedačku?
ne, řídíme se heslem „kdo dřív přijde ten dřív sedí tam kde sedět chce“. Ale neboj se, divadlo je krásně uspořádané a je vidět ze všech míst - můžu si vše fotit nebo natáčet?
ano můžeš, naopak je to skvělá možnost jak se po čase k vystoupením vrátit. - bude během akce nějaké občerstvení?
ano bude, na některých stáncích se nabízejí i různé vzorky. A oběd pro všechny uvaří česká kuchařská reprezentace