Partneři

 premium gastro

Premium Gastro přináší segmentu HORECA komplexní sortiment prémiových produktů od renomovaných výrobců. Klade důraz zejména na kvalitu, funkčnost, design, záruky, ale i na ekologii. Nabízí podnikatelům v oblasti gastronomie nejen vyšší efektivitu při práci v kuchyni, ale i odlišení a podtržení výjimečnosti jejich podniku před klienty. Z téměř dvacetiletých zkušeností v oboru víme, že pro koncové zákazníky není vždy snadné jednat s výrobci napřímo. Vzhledem k tomu, že na českém a slovenském trhu zastupujeme více než 30 výrobců, dokážeme nabídnout rychlejší, efektivnější a úspornější řešení obchodních případů.

 

Logo_0006_Vektorovy-inteligentni-objekt

Lesa s.r.o. je již od roku 1994 úzce specializovaným dovozcem italských potravinářských specialit, vína a destilátů. Veškere zboží pochází přímo od producentů. Nabídka obsahuje více než tisícovku nejrůznějších specialit, ale i elementárních gastro produktů. Vedle toho nabízíme vína téměř ze všech italských regionů. Distribuci zajišťují vlastní chlazené dodávky nejen po Praze, ale i v rámci celé České republiky.

 

 

Three Chestnuts

Rodinná tradice, láska ke kaštanům a špetka zdravého bláznovství. Tak přesně tato kombinace vedla ke vzniku Three Chestnuts.

Chuť jedlých kaštanů jsem vždy miloval. Měl jsem také štěstí, že jsem se narodil do rodiny se slovensko-maďarskými kořeny, kde si všichni rádi a často pochutnají na dobrém kaštanovém pyré. Vítr mě ale už od mládí zavál do Česka, končin kaštany skoro nepolíbených. Dlouho mi vrtalo hlavou, jak je možné, že jeden z největších skvostů světové gastronomie u nás nikdo nezná. A nemá ani cenu říkat, že jsem si své oblíbené kaštanové dobroty neměl kde koupit. Přišlo mi škoda, že 10 milionů obyvatel této země přichází každý den o všechny skvělé výhody jedlých kaštanů, a bylo na čase s tím něco udělat… Najít kvalitního a spolehlivého partnera pro spolupráci nebylo vůbec jednoduché. Potom jsem ale v Maďarsku potkal Charlieho – člověka, který miluje kaštany snad ještě víc než já. Návštěva Charlieho sadu a firmy mě okamžitě přesvědčila. Plácli jsme si. V tu chvíli jsem obrátil naruby celý svůj dosavadní život a začal pracovat na novém cíli obohatit českou gastronomii o jedlé kaštany,“ říká Míra, zakladatel Three Chestnuts.

V tomto momentě začínáte psát příběh o třech kaštanech i Vy. Ať jste cukráři, pekaři, zmrzlináři, kuchaři, kavárníci, restauratéři, prodejci potravin, nebo jen tvoříte doma pro své nejbližší, jste to Vy, kdo dává podobu české gastronomii. Pojďme ji společně posunout o pár úrovní výš! Three Chestnuts Vám k tomu pomůže těmi nejlepšími surovinami.

Co konkrétně nabízíme? Kaštanové pyré (do pohárů, dortů, krémů, zmrzlin nebo cukroví), 100% kaštanovou hmotu (do příloh k masu, polévek, omáček, slaných koláčů, bezlepkového těsta i sladkých dezertů), kaštanové pomazánky (na pečivo, těstoviny, noky nebo saláty), kaštanové krémy (na pečivo, dorty nebo palačinky), hotové kaštanové dorty, minidezerty a pečivo (jako dobrota na pulty cukráren a kaváren). Zjistěte o našich produktech více na www.threechestnuts.eu.

gastrojobs

Bez čeho se žádný šéfkuchař neobejde? Bez soli? Bez ostrého nože? Bez čerstvých surovin? Ano, ale taky bez spolehlivého týmu v kuchyni! GastroJobs.cz už více než 15 let pomáhá majitelům, provozovatelům, personalistům a provozním najít ty nejlepší kuchaře; šéfkuchařům sehnat kvalitní členy týmu a všem ostatním kolegům a kolegyním z oboru s cestou k povolání, které si vysnili a které je baví. A to už od jejich školních let. Je to jen o lidech!

Beverage

Dvouměsíčník BEVERAGE & GASTRONOMY v sobě spojuje oborový časopis s lifestylovým magazínem, který přináší informace z oblasti gastronomie a hotelnictví. Formou direct mailingu cíleně oslovuje osoby, které rozhodují o nákupu (majitelé, ředitelé, provozovatelé, F&B manažeři), nebo praktikující profesionály (šéfkuchaře, kuchaře, barmany, číšníky…). Další významnou skupinu čtenářů tvoří laická veřejnost (předplatitelé, nezávislý prodej) – lidé, kteří si rádi vychutnají sklenku kvalitního pití, výtečný pokrm, či dobrý doutník. V pravidelných rubrikách se časopis věnuje alkoholickým a nealkoholickým nápojům (vínu, pivu, destilátům, čaji a kávě), národní i lokální gastronomii, kde klade důraz na kvalitu surovin, postupy přípravy a servis.

blažek gastro

Společnost Blažek Gastro s.r.o. zajišťuje veškeré služby v oblasti gastronomického vybavení: poradenství, konzultace, plánování, prodej, sjednání finančních služeb, montáž a následný servis. Portfolio námi nabízených produktů tvoří zejména: konvektomaty, trouby, fritézy, sporáky, grily, pekařské pece, pizza pece, profesionální myčky, nerezové vybavení, chladící a mrazící zařízení, kávovary a ostatní gastronomické zařízení těchto výrobců: Zanussi Professional, Electrolux Professional, Unox, Liebherr, Nivona, Scotsman, Sage, Robot Coupe a dalších renomovaných značek. Našim cílem je poskytnout vhodný produkt a službu pro každý typ gastronomického provozu: restaurace, hotely, pizzerie, kavárny, cukrárny, fast foody, čerpací stanice…

Ve spolupráci s našimi regionálními partnery pokrýváme celou českou republiku.

g benedikt

S více než stoletou historií patří společnost G.Benedikt k tradičním výrobcům porcelánu na Karlovarsku. Její historie se začala psát již v roce 1882, kdy bratři Benediktové založili ve Dvorech továrnu na porcelán. V současné době vyrábí G.Benedikt sortiment pod třemi značkami G.Benedikt, Lilien Austria a Langenthal Swiss, všechny výrobky jsou určeny pro hotely a gastronomii. V náročném prostředí se česká porcelánka prosazuje především díky perfektnímu servisu a vysoké kvalitě porcelánu. Přidanou hodnotou je podglazurová dekorace a vývoj nových výrobků dle současných trendů gastronomie, samozřejmostí je garance kontinuality výroby jednotlivých tvarů. Letošní novinkou je unikátní tvar Granit, který je vyráběn z jiného porcelánu a připomíná přírodní žulu, nicméně si stále uchovává přednosti karlovarského tvrdého porcelánu.

__0001_Hobby Chef logo__0000_Yaxell_logo[1]PREMIOVE NOZE

V čem spočívá výjímečnost japonských nožů? Každý, kdo vlastní kvalitní japonský nůž, asi potvrdí, že v ostrosti! Oproti jiným, např. evropským nožům, jsou mimořádně ostré a ostří drží mnohonásobně déle. Stejně tak i po správném naostření vydrží opět velmi dlouho ostré, což je v práci profesionálního či hobby kuchaře obrovská přednost. Na Culinary Symposium 2019 máte mimořádnou příležitost, pořídit si japonský nůž nejvyšší kvality – originál od firmy YAXELL, která vyrábí prvotřídní nože z damascénské oceli již od r.1932. Nože YAXELL používají šéfkuchaři po celém světě, včetně řady držitelů Michelinských hvězd. A pozor – pokud si zakoupíte na Culinary Symposium jakýkoli nůž značky YAXELL, máte jedinečnou šanci, nechat si svoje jméno přímo na místě vytepat na čepel nože od japonského kovorytce Mr. Shintaro Yamady! Samozřejmě to nebude v češtině resp. v latince, ale v japonském znakovém písmu „kanži“. Každý znak v japonštině má určitý význam, takže se rovněž dozvíte, co znamená Vaše jméno v japonském znakovém písmu.