O nás

proč Symposium?

Nadšení z kuchařiny, nadšení z možností které tento obor nabízí. Nadšení z lídí, kteří tomuto oboru zasvětili svůj život.

Prvotní impuls vznikl na základě setkání s těmi, kteří jsou považováni za nejlepší kuchaře světa. Sven Elverfeld, René Redzepi, Joan a Jordi Roca…a další

Stačí jim naslouchat, nechat se unést jejich vyprávěním, jejich názory a filozofií a začne se Váš vlastní směr kudy chcete nejen v kuchařském světě jít formovat.

A tak padlo rozhodnutí přiblížit vše co bylo okouzlující a motivující na cestách  i Vám všem !

Na Symposiu jde především o otevření mysli, poznáte, že kreativita nezná mezí, že fantazie do kuchyně rozhodně patří a že část života kterou žijete mezi dlaždičkami může být okouzlující.

A také poznáte , že v tomto oboru můžete procestovat svět, stát se obdivovaným člověkem a hlavně, že můžete každý den dělat lidem radost.

OBVYKLÉ DOTAZY

  1. Neovládám cizí jazyk, budu rozumět tomu co se na podiu říká?
    ano budeš rozumět , protože každý vystupující je přímo na podiu tlumočen do češtiny
  2. můžu si vybrat sedačku?
    ne, řídíme se heslem „kdo dřív přijde ten dřív sedí tam kde sedět chce“. Ale neboj se, divadlo je krásně uspořádané a je vidět ze všech míst
  3. můžu si vše fotit nebo natáčet?
    ano můžeš, naopak je to skvělá možnost jak se po čase k vystoupením vrátit.
  4. bude během akce nějaké občerstvení?
    ano bude, na některých stáncích se nabízejí i různé vzorky. A oběd pro všechny uvaří česká kuchařská reprezentace