čtvrtý ročník symposia

naposledy ve slovanském domě, také se dá tento ročník považovat za nejobjevnější. Poprvé jsme zkusili nástup kuchařů uličkou a hlavně za doprovodu jejich nejoblíbenější hudby

christian bau***

německo, victors fine dining restaurant

Christain Bau***

christian přijel s velkým týmem a také předvedl typickou německou preciznost, všímavější zaznamenali jeho tetování v podobě tří hvězdiček michelin na levém předloktí

yoshinori ishi**

velká británie, restaurace UMU

12204752_1225991367417221_1163178103_n

yoshi nám na symposiu ukázal jak se dá zabít ryba tím nešetrnějším způsobem a aby vše bylo co nejoriginálnější použil na to klasickou českou rybu-kapra.

heinz beck***

itálie, restaurace LA PERGOLA

Heinz Beck***

heinz do Prahy přijel opravdu jen na své vystoupení a to rovnou z velkého eventu z Lisabonu. Bylo na něm znát, že je v opravdovém letu

partneři